25 iulie 2011

Diferenta de pret intre dermocosmetice si cosmeticele organice pentru copii

Diferenta de pret intre dermocosmetice si cosmeticile organice pentru copii este foarte mica sau uneori dermocosmeticile sunt chiar mai scumpe.

De exemplu Mustela - sampon pentru copii este in jur de 35-40 ron, iar un sampon si un gel de dus pentru copii, Weleda este 39 ron si este pe baza de extract de galbenele si nu are in compozitie parabeni. SLS (lauril sulfatul de sodium) este un ingredient des intalnit in sapunuri si sampoane si are ca rol curatarea pielii. Substanţa este folosita pentru a indeparta grasimea de pe epiderma. SLS insa poate actiona prea dur, distrugand bariera naturala de grasime a pielii, determinand astfel apariţia dermatitei de contact.

Un alt exemplu ar fi Bioderma care este 45 de ron...deci clar mai scumpa. Avantajele folosirii cosmeticelor organice sunt net superioare, mamicile a caror copii au dermatita stiu despre ce vorbesc. Si este recomandat chiar si adultilor cu pilea foarte sensibila.

Un comentariu:

  1. Sigur ca cosmeticele bio sant mai sigure. Singura mentiune este ca WELEDA nu sant BIO. Certificarea lor este de produse naturale. Cred ca e un mic abuz faptul ca sant vandute ca produse BIO. Si exista si dermocosmetice Bio care sant cele mai bune, mai ales pentru bebe.

    RăspundețiȘtergere